Polskie zespoly jak zwykle swietnie sie spisuja na arenie miedzynarodowej. jak dla mnie tylko Lech jeszcze moze odrobic strate, reszta zespolow odpada na bank.
Nie ma co płakać została jeszcze runda rewanżowa...Jak dla mnie największe szanse ma Lech i Wisła...Można powiedziec maja po równo...Sparcie wystarcza remis ale miejmy nadzieje ze Lech nie straci bramki i strzeli na 2:0 co do Wisły musi wygrać bez karnych!Azerowie maja psychiczna przewagę w karnych i dobrego skórolapa
Over land and sea, We all follow the West Ham, On to victory!!!COME ON YOU IRONS !!!!
My nawet nie jesteśmy dnem ,było dziurawe i wypadliśmy po za nie zanim wdrapaliśmy się ktoś je zaspawał i teraz pukamy sobie w dno ale z drugiej strony.Wychodzi na to że Jaga nas jedynie godnie zaprezentowała...Ale Zielony nie martw sie podobno w Ugandzie jest fajna liga Villa SC - ugandyjski klub piłkarski z siedzibą w Kampali, występujący w Ugandan Super League (najwyższej klasie rozgrywkowej swego kraju). Wcześniej klub nosił nazwy Nakivubo Boys i Nakivubo Villa http://web.archive.org/web/200806190537 ... m/history/ jakby co tu jest ich oficjalna strona
Over land and sea, We all follow the West Ham, On to victory!!!COME ON YOU IRONS !!!!
Co do Ruchu to czego mieliśmy się spodziewać ? To było wiadome że nic nie zdziałają.Nie mają składu na Ligę Europejską. Wisła niby tak dobrze było a tu nagle zimny prysznic i po wszystkim . Jaga.... o właśnie,myślałem że to oni najgorzej zagrają a tu co ? Wspaniała walka ,niestety awansu nie było ale pokazali się z najlepszej strony z całej czwórki. Lech ma ciężkiego rywala.Ale obstawiam że nic nie zdziałamy,chociaż wolałbym żebyśmy wygrali.
Lech nie ma szans z ukraincami, chyba, ze nagle napastnicy Kolejorza naucza sie strzelac bramki Tak czy inaczej, Dniepro...wsk sa na fali, wygrywaja w lidze wszystko co sie da (u nich juz byla 5 kolejka spotkan).