Pytania dotyczące meczów WHU

Pytania dotyczące meczów WHU

Postprzez papa » Pią 04 Gru, 2009 5:01 pm

Często dostaję na maila pytania o stadion WHU, ceny biletów i tym podobne sprawy meczowe. Nie jestem w tej materii specjalistą, więc będę wrzucał tutaj pytania internautów. Liczę na odpowiedzi ze strony kibiców, którzy uczęszczają na spotkania Młotów.

30.11.2009
Witam
Nazywam się Adam, przeglądałem Waszą stronę www.westhampoland.com, w poszukiwaniu informacji i się zastanawiam,czy możecie mi coś podpowiedzieć.
Planuje wybrać się, przy okazji wizyty u siostry w Londynie na mecz West Ham-u i z tego co widze na stronie oficjalnej klubu, najtańsze blety sa na tak zwany "Band 4" za 35 funtów. I tak się zastanawiam czy wiecie może która część stadionu jest zajmowana przez najzagorzalszych kibiców, czy też "młyn" o ile takowy mają? Bo nie znając np. żadnej przyśpiewki wole od razu do młyna nie startować...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
papa
Administrator

Dołączenie: Czw 07 Maj, 2009 6:53 pm
Miejscowość: Zamość

Re: Pytania dotyczące meczów WHU

Postprzez adacho » Pią 04 Gru, 2009 5:58 pm

ja Cie prosze Papa koleś z tych co mi info wysł że mają bande WHU i chcą być GSE.Powiedz mu że młyn jest na Pickadelly Park :mrgreen:
Image
Over land and sea,
We all follow the West Ham,
On to victory!!!COME ON YOU IRONS !!!!
Awatar użytkownika
adacho

Dołączenie: Czw 07 Maj, 2009 9:22 pm
Miejscowość: Głeboka prowincja

Postprzez papa » Pią 04 Gru, 2009 6:04 pm

Wiem, że nie wszystkie maile są godne odpisywania. Nie chce jednak samodzielnie dokonywać selekcji, więc wstawiam wszystkie;d
Awatar użytkownika
papa
Administrator

Dołączenie: Czw 07 Maj, 2009 6:53 pm
Miejscowość: Zamość

Postprzez ZacWHU » Pią 16 Lip, 2010 12:47 pm

Mam pytanie do osób które były na meczu West Ham'u i które kupowały bilet przed meczem w kasach. Czy istnieje taka możliwość, że na dwa dni przed meczem z Tottenhamem 25 września bilety będą jeszcze w kasach bo zdaję sobie sprawę że to mecz kategorii A i może być ciężko. Jakiekolwiek pomoce proszę na PW :)
WEST HAM TILL I DIE ! ! !
ZacWHU

Dołączenie: Nie 11 Lip, 2010 1:22 pm

Postprzez Bialy kruk » Pią 16 Lip, 2010 11:08 pm

ZacWHU napisał(a):Mam pytanie do osób które były na meczu West Ham'u i które kupowały bilet przed meczem w kasach. Czy istnieje taka możliwość, że na dwa dni przed meczem z Tottenhamem 25 września bilety będą jeszcze w kasach bo zdaję sobie sprawę że to mecz kategorii A i może być ciężko. Jakiekolwiek pomoce proszę na PW :)

Biorąc pod uwagę ostatnie sezony nawet na takie spotkanie bilety powinny być w kasach. Jednak nie bierz tego jako pewnika.
Awatar użytkownika
Bialy kruk

Dołączenie: Pon 11 Maj, 2009 1:34 pm

Powróć do Bilety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość